Think Tank

Grup de experți

Pornind de la înțelesul sintagmei Think tank ,grupul CCAT  dorește să atragă persoane și entități interesate pentru crearea unei competențe specializate în domeniul protecției mediului. Mai exact ne propunem să „desenăm” un model comportamental ecologic care, sub formă de consiliere, să pună în mod gratuit la dispoziția societății civile un set de reguli de conduită. Astfel, considerăm că este rolul nostru să ne definim funcționarea în această societate, să o modelăm și să promovăm un comportament sustenabil față de natură.

Numai împreună, unindu-ne forțele, putem să reorientăm comportamentele către o zonă sustenabilă de funcționare a societății civile, către un comportament benefic mediului înconjurător.

Acțiunile viitoare trebuie să aibă drept scop rezolvarea problematicilor de mediu, limitarea impactului negativ, corectarea întelegerii protecției mediului și restrângerea efectelor negative ale schimbărilor climatice. Totodată, acțiunea noastră va avea o nuanță apolitică și fără atingere la drepturile fundamentale ale omului așa cum sunt ele definite de normele și legile în vigoare ale Uniunii Europene și României.

14 + 6 =